Spolbil i Västerås

Effektiv spolbilsservice i Västerås för snabb och pålitlig hjälp med avloppsproblem. Kontakta oss idag för professionell och pålitlig hjälp!

Erfaren spolbilsservice i Västerås med lång erfarenhet inom branschen.

Vi erbjuder ett brett utbud av avloppsrengöringstjänster med hög kompetens, gedigen erfarenhet och stor passion är du som kund i säkra händer. Med över 20 års erfarenhet inom olika områden har vår expertis utvecklats och vi är experter på att lösa olika avloppsproblem. Vi är stolta över vår service och det arbete vi utför.

Vi erbjuder:

  • Högtrycksspolning: Spolning av avlopp vid stopp eller som förebyggande åtgärd för villor, flerfamiljshus, lägenheter och ledningar i marken.
  • Hetvatten: Tinande av frusna vatten och/eller avloppsledningar.
  • Sugbil: Sugning av slam, vatten och andra ämnen.
  • Rörinspektion: Felsökning och skickkontroll av ledningar invändigt med hjälp av kamerainspektion utförd av auktoriserad personal.
  • Fräsning: Användning av mekaniskt fräsverktyg för att rensa ledningar från rötter, fett och påbyggnader där det behövs.
  • Klottersanering: Borttagning av klotter med hjälp av anpassade kemikalier och högtryckstvätt av ytor.
  • Relining: Renovering av ledningar med kostnadseffektivt alternativ till byte av ledningar. Efter genomförd relining har man en ny plastledning inuti den gamla ledningen. Detta utförs av samarbetspartner

Effektiv spolning med spolbil i Västerås.

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av avloppsrensningstjänster och spolning i Västerås. Det inkluderar att rensa stopp i avlopp, spola ledningar och hantera avfall. Vår långa erfarenhet och höga kompetens inom branschen gör oss till det självklara valet för att professionellt och effektivt hantera dina avloppsrelaterade behov.